16. juli 2014

Den nye version af HP Management OneView version 1.1 er landet

 

 oneview-dashboardsm

Den nye opdatering til OneView, 1.1, er lige kommet på gaden. Denne opgradering kommer med rigtig mange fede nye features og udvidelser, som gør OneView endnu bedre. En af de største opdateringer, er storage delen, hvor man nu har mulighed for at administrere sin 3Par storage via OneView.

 

Nye ting i version 1.1

 

  OneView og Insight control i samme licens: OneView licensen indeholder nu både en licens til OneView og Insight control, så det er lettere at konvertere løbende. Når man så køber en OneView licens, kan man vælge at starte ud på det kendte Insight Control, og så skifte til OneView når man mener det er tid, uden merpris.

3Par StoreServ

 

Automatiseret storage provisionering: Nu kan man importere storage systemer og pools, direkte fra OneView, oprette storage volumes fra 3Par og tilknytte dem til server profiler.

 

Automatiseret SAN zoning: Brocade fabrics kan nu importeres direkte i OneView, og gøres fuldt automatiske ved at tilknytte det til volumes i server profilerne.

 

Integration af storage i server profilerne: Man kan nu tilføje enten et privat eller delt standalone volume til alle server profilerne, og dermed fuldt automatisere server/storage arbejdsgangen. Desuden har man fået mulighed for at oprette midlertidige volumes fra server profilen, ligesom når man opretter en vdiske til en virtuel maskine, her er det bare på fysisk hardware.

 

Server: Rack serverne er fuldt understøttet i OneView til udarbejdelse af serverprofiler. Samtidig er der kommet BIOS support til alle de supportere DL servere, samt firmware support. Udover dette, er HP BL460c & DL380z Workstation også nu supporteret i OneView, samt der er kommet support for native Fibre channel.

 

Microsoft Hyper-V: Allerede i den forrige version af OneView, 1.05, kom HP med integration til VmWare VCenter. Nu er tiden så kommet til Microsofts HyperV og Redhat. Dette betyder at man som administrator, kun skal bruge et tool, for at administrere både de fysiske og virtuelle enheder i datacenteret. Når man så kan kombinere det med collatoral support, hvor HP dækker supporten på VMware, Hyper-V og Redhat, skal man ikke kun administrere datacenteret et sted fra, men skal også kun ringe et sted hen for at få løst sit problem, uanset om det virtuelt eller hardware.

 

Cisco produkter: OneView har i lang tid dækket serverkanten igennem Virtual Connect support, men nu har HP taget det et skridt længere. I OneView 1.1 er Cisco Fabric Extender for HP BladeSystem ( FEX/B22) og Cisco Nexus 5000 Tor switches er nu også suporteret i OneView.

FEX

 

 

 

Dowload gratis: Hvis du stadig ikke har fået hentet OneView, så er det ved at være. Du kan hente en licens gratis her: https://h20392.www2.hp.com/portal/swdepot/displayProductInfo.do?productNumber=Z7550-63180

 

 

Husk nu, at der 3 års service og support inkluderet i OneView licensen, og de første 60 dage er gratis så man har mulighed for at prøve det af, inden man betaler. Udover dette, er der inkluderet online træning når man køber en OneView licens, så man ikke starter på bar bund. Hvis man er eksisterende HP kunde med Insight Control, Virtual Connect Enterprise Manager eller iLo advanced, så kan du købe en opgradering til OneView billigt.

 

 

 

Hvis du mangler lidt inspiration omkring OneView, kan du se på mit tidligere indlæg omkring OneView.

 

http://hpconnect.dk/hp-oneview/

 

 

…ellers ligger der rigtig mange informative film om OneView her:

 

http://h20324.www2.hp.com/SDP/Content/ContentListing.aspx?PortalID=1&booth=131&tag=1061&content=4054

 

Jakob Toustrup

 

 

 

 

 

 

 

 

Date
Categories
Tags
Permalink
Status

Udgivet:16. juli 2014

Management Server Software

Bookmark the permalink

Skriv en kommentar eller efterlad en trackback: Trackback-adresse

Skriv en kommentar

Your email is never published nor shared. Obligatoriske felter er markeret med *

Du kan bruge følgende HTML tags og attributter <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Video Galleri

Luk X

Hvad er Composable I...

Mens vi venter på Hewlett Packard Enterprise Discover 2015, hvor vi præsentere fase 2 af composable infrastructure, Project Synergy, kan…

Se Video

Hvad er Composable Infrastructure?

Mens vi venter på Hewlett Packard Enterprise Discover 2015, hvor vi præsentere fase 2 af composable infrastructure, Project Synergy, kan du bruge tiden på at blive opdateret på hvad composable egentlig er. Dette interview med Paul Durzan, VP Product Management Hewlett Packard enterprise, tegner et klart billede af hvad det er, og hvorfor HPE kommer til...

Et hurtigt kig på D...

Se Video

Et hurtigt kig på DL180 Gen9

Et hurtigt kig på D...

Se Video

Et hurtigt kig på DL380 Gen9

Confessions of CIOs:...

Se Video

Confessions of CIOs: How to develop strengths for today’s leadership

SMB Solutions: Micro...

Se Video

SMB Solutions: Microsoft Hyper-V

HP Discover 2014 | B...

Se Video

HP Discover 2014 | Barcelona – Don’t miss it

The VMware and HP Gl...

Se Video

The VMware and HP Global Innovation Center: Pathway to the Software-Defined Data Center

The Power of One

 

Se Video

The Power of One

 

HP OneView VS. Cisco...

Her er en lille film fra et par af HP’s chefingeniører, Gary Thome and Chris Bradley, som stiller HP OneView op…

Se Video

HP OneView VS. Cisco UCS Manager

Her er en lille film fra et par af HP’s chefingeniører, Gary Thome and Chris Bradley, som stiller HP OneView op imod Cisco UCS Manager. Den giver et meget godt indblik i forskellen  på de to. Jakob Toustrup

HP OneView integrati...

Hvor mange IT organisationer har i dag virtualiseret, og hvor mange af dem på VMware? Ja, en hel del. Derfor har…

Se Video

HP OneView integration til VMware Vcenter

Hvor mange IT organisationer har i dag virtualiseret, og hvor mange af dem på VMware? Ja, en hel del. Derfor har vi lavet fuld integration til VMware Vcenter fra HP OneView. Denne lille film, som dog er lidt nørdet, viser meget godt hvordan det fungerer. God fornøjelse   Jakob Toustrup